8 sataniska metallband

Kontakta författare

Satanic Black Metal

Detta är äkta Black Metal, den största listan någonsin över sataniska musikband. Här finns rock-and-roll-rebeller, de laglösa, degenererade och antisociala missfallen av black metal och satanic metal.

Dessa band är sataniska, antingen för att de förknippas med satanism, eller så kan Satanister bara gilla deras musik.

8 sanna sataniska metallband

1. Acheron
2. Angelcorpse
3. Arch Enemy
4. Archgoat
5. Cradle of Filth
6. Blasfemi
7. Beherit
8. Burzum

1. Acheron

Sann Satanic Metal

Acheron - 1998 bildades Acheron av pastor Vincent Crowley i Tampa, Florida. Han gick ihop tillsammans med Peter H. Gilmore, magister från Satans kyrka. De släppte sin första demon, "Messe Noir" som en begränsad upplaga av 7-tums skiva, med endast 666 exemplar.

1991 bytte de skivbolag och producerade sitt första fullängdsalbum "Rites of the Black Mass". Det var musik som inkluderade de svarta masstexterna från Satanic Bible med utmärkta gotiska stilintros och gitarrsolo. 1994 utnämnde Dr. LaVey Crowley till Satans kyrka prästerskap. Crowley befordrades senare till rang av Magister

Diskografi :

  • Messe Noir 1988
  • Rites of the Black Mass 1991
  • Alla Xul 1992
  • Satanic Victory 1992
  • Lex Talionis 1992
  • Anti-God, Anti-Christ 1996
  • De som har stigit 1997
  • Necromanteion kommunion 1998
  • Compendium Diablerie: The Demo Days 2001

Acheron - Xomaly

2. Angelcorpse

Angelcorpse - De är ett black death metalband som bildades 1995 av Pete Helmkamp och hans tidigare band känt som Order from Chaos. Angelcorpse var ursprungligen från Kansas City, men de flyttade till Tampa Florida. Deras musik är ett fokus på antikristliga teman och krigföring.

Goats To Azazel var den första demot som spelades in 1995. Angelcorpse turnerade Europa 1996 till stöd för bandet Impaled Nazarene, och igen 2007 med band som Immortal och Watain. Pete Helmkamp skrev en bok i slutet av 90-talet med namnet "The Conqueror Manifesto." Enligt Pete ".." The Conqueror Manifesto "kommer självviljen som far till alla, i samma anda i Aleister Crowleys lagbok, Nietzsches 'antikrist' och Redbeard's 'kanske är rätt. Genom höjningen av de två kreativa attributen Strength & Wisdom, 'The Conqueror Manifesto' beskriver hur mänskligheten kan ge sig in på Quest to the Plateau of Invincibility och nå Godhood (Homodeus) "

Diskografi :

  • Geiter till Azazael Demo, 1995
  • Hammer of Gods 1996
  • Nuclear Hell 1997
  • Wolflust Single, 1997
  • Utrota 1998
  • Winds of Desecration 1999
  • Den oförlåtliga 1999
  • Iron, Blood and Blasphemy 2000
  • Death Dragons of the Apocalypse 2002
  • Av Lucifer och Lightning 2007

Angel Corpse

3. Arch Enemy

Arch Enemy - Melodiskt death metalband från Halmstad Sverige. De bildade och skapade sitt första album 1996 med titeln "Black Earth". De har en apokalyptisk och antikristlig metallstil. Huvudgitarristen var den tidigare frontmanen för bandet Carcass, och hans bandkompis John Liva som båda spelade i death metal-bandet Carnage.

Huvudsångaren och frontwoman av Arch Enemy sedan 2001 är Angela Gossow. Angela, från Tyskland är en av få framgångsrika kvinnliga death metal-sångare som använder en växande vokalstil med framgång. Angela ger också rösten för Metalocalypse-karaktären Lavona Succuboso. I Dethklock-avsnittet "Klokblocked" är Lavona ledaren för gruppen "Succuboso Explosion", en fraktion av besatta och extremistiska kvinnor som har till uppgift att fånga Nathan Explosion och bära sina barn och därigenom skapa en ras av krigare som kommer att erövra värld!

Diskografi :

  • Black Earth 1996
  • Stigmata 1998
  • Burning Bridges 1999
  • Wages of Sin 2001
  • Anthems of Rebellion 2003
  • Doomsday Machine 2005
  • Rise of the Tyrant 2007

Arch Enemy - Revolution begins

4. Archgoat

ArchGoat - En black metal-grupp som bildades i Finland 1990. Det finns tre bandmedlemmar: Angelslayer (Growls of the Fullmoon), Ritual Butcherer (Ax of Black Mass) och Blood Desecrator (Bombardment). Deras första demo "Jesus Spawn" släpptes 1992. De är kända för sina antikristliga och sataniska texter och death metal-stil.

I en intervju från augusti 2005 hade gitarristen Ritual Butcherer detta att säga om Satanism och Black Metal: "Jag har alltid känt att att komponera musik är starkt relaterat till din ideologi och vem du verkligen är djupt inuti och för mig betyder black metal svart metal. Jag kunde inte tänka på att komponera någon form av annan musik än rå black metal. Först kommer filosofin och därefter musiken. Black metal är mer filosofi och ideologiorienterad musik än någon annan typ av musik och hela mitt skäl till existens är baserat på Satanism och ockult, liksom även min musik. Musik var det sätt som ledde mig till min väg, för när jag var liten hade jag läst texterna till Venom och Hell Hammer och ville veta den djupare betydelsen av de saker de sjöng om. Och på samma väg går jag idag ... "

Diskografi :

  • Jesus Spawn (demo, 1992)
  • Angelc * nt (Tales of Desecration) (1993)
  • Angelslaying Black F * cking Metal (2004)
  • Live Black Mass (2005)
  • Wh * re of Bethlehem (2006)

Archgoat - Archgoat - Apotheosis of Lucifer

5. Cradle of Filth

Cradle of Filth - Metalband från Suffolk England, Dani Filth huvudsångare, Dark metal och death metal med instrumentaler. De är en extrem death metal-grupp med en helt egen stil. Detta band bildades 1991. Deras stil har utvecklats under åren från att Black träffades till en renare version av gotisk metall, symfonisk svartmetall, melodisk svartmetall, vampyrmetall och satanmetall.

Dani filths sång är ibland "skrikig" men det är hans signaturstil. Detta band är starkt påverkat av gotisk litteratur och poesi, magi, mytologi och skräckfilmer. Enligt British Metal Hammer magazine är de det mest framgångsrika brittiska metalbandet sedan Iron maiden

Diskografi :

  • Principen för Evil Made Flesh 1994
  • Dusk ... and Her Embrace 1996
  • Grymhet och odjuret 1998
  • Midian 2000
  • Damnation and a Day 2003
  • Nymphetamine 2004
  • Thornography 2006
  • Godspeed on the Devil's Thunder 2008

Cradle of Filth

Godspeed on the Devils Thunder Köp nu

6. Blasfemi

Blasphemy - ett black metal-band som bildades i Burnaby, Kanada 1984. Deras demo, med titeln "Blood on the Altar" släpptes 1989 och Blasphemy Debut-albumet "Fallen Angel of Doom" släpptes året därpå. Blasphemy turnerade också i "F * ck Christ-turnén" i Tyskland, och de turnerade genom Europa med berömda band som Immortal och Rotting Christ.

Blasphemys konsert 2001 i Vancouver släpptes 2002 som ett live-album med titeln "Live Ritual, Friday the 13". Enligt sångaren "Nocturnal Grave Desecrator and Black Winds" [det är hans bandnamn!] "Många band kallar deras musik Black Metal, men de sjunger om hedendom, mytik och så vidare. Men jag tycker att Black Metal borde vara satanisk och med blasfemiska, antikristliga texter ".

Diskografi :

  • Fallen Angel of Doom 1990
  • Gods of War 1993
  • Live Ritual - fredag ​​den 13 2002

Blasphemy - Ritual (live)

7. Beherit

Beherit - själva namnet betyder "Satan" på syrisk. De är ett onda black metal-band från Finland. Då bildades 1989, förkroppsligas deras musik av vad sångaren kallar, "... den mest primitiva, vilda, helvetesbesatta black metal som kan tänkas." Bandmedlemmar, Holocausto, Black Jesus och Sodomatic Slaughter är kända för sin omgivande stil, deras råmetalljud, deathcore och black metal. De är också kända för att ha live-show som inkluderar svinhuvuden och gethuvuden på deras scen. Beherit släppte tre demoner, Sjunde blasfemin, sjukliga övningar och Demonomans. Beherits första album i full längd 1991, ett riktigt metallattack, fick titeln "The Oath of Black Blood".

Lead-sångaren förnekar alla påståenden om att deras band är sataniska och de avskiljer sig med Death Metal-scenen och säger istället att de är riktiga Black Metal. "Satanism, ja ... det finns många band som tycker att de är fruktansvärt Sataniska eftersom de spelar Death Metal och älskar med inverterade kors. Vi använder några Sataniska symboler, men bara för att de är onda. Vi är ett Black Metal-band, vår musik är mörk och ond. När jag är på scenen eller när vi " Det är som en resa hundratals år tillbaka i tiden, när människor fortfarande måste kämpa för att överleva, det är så jag bor idag ... Det är så många som attackerar oss för vad vi gör, men det är bara gör oss starkare. "

Diskografi :

  • The Oath of Black Blood (1991)
  • Drawing Down the Moon (1993)
  • Dawn of Satan's Millennium (1991)
  • Varulv, Semen och blod (1998)
  • Messe Des Morts (1994)
  • Beast of Beherit - Complete Worxxx (1999)

Beherit - Salomons Gate

8. Burzum

Burzum - De är ett av de mest beryktade bandet i black metal-scenen. Burzum skapades av Varg Vikernes 1991 i Bergen, Norge. 1993 blev Burzum känd för något mer än deras mörka musikstil. Försäljaren, Varg dömdes och införlivades för mordet på sin bandkamrat och gitarrist Öystein "Euronymous" Aarseth. Varg dömdes också och fördrogs för brandstol av kyrkor i Norge. Att inte vilja hålla tillbaka av denna Varg spelade också in två album medan han imponerades: Dauà ° i baldrs (1997) och Hlià ° skjálf (1999). Under ett fängelseutsläpp 2003, som var tänkt att pågå i en vecka, hittades Varg med en stulen Volvo, handgunder, kartor, ett falskt pass, ett GPS-system och flera stora knivar.

Burzums musik involverar ofta mytiska, hedniska och antikristliga teman. sångaren hade detta att säga om det hedniska inflytandet på sin musik: "Trolldom handlar om hedniken. Ordet" häxa "härstammar från celtkulturen och är, såvitt jag vet, helt enkelt en titel för en typ av läkare / trollkarl. Senare har det blivit ett mycket negativt ord och har förknippats med "Satanism" och liknande, förmodligen för att kungarna dyrkar den Horned God (Pan), en manlig symbol för vissa krafter i naturen (celt Horned God och den grekiska Pan är förresten densamma som vår Vidarr). Trolldom är vit magi, men naturligtvis är allt naturligt, friskt och sinnligt "sataniskt" i judeokristarnas ögon. "

Diskografi :

  • Burzum (1992)
  • Det som engang var (1993)
  • Om lyset tar oss (1994)
  • Filosofem (1996)
  • Dauà ° i Baldrs (1997)
  • Hlià ° skjálf (1999)
  • Anthology (2002)

Burzum - Dominus Sathanas

Taggar:  högtider relationer konst 

Intressanta Artiklar

add